ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Είναι ένα σύστημα με 24 υποδοχείς που περιέχει αποξηραμένα βιοχημικά υποστρώματα για την ανίχνευση και την πιθανή αναγνώριση μικροοργανισμών στο γάλα,το κρέας, το τυρί και σε άλλα τρόφιμα.
ΧΡΗΣΗ: Το σύστημα εμβολιάζεται με εναιώρημα του τροφικού δείγματος και μετά την επώαση για 18-24 ώρες σε 37oC παρέχει την αναγνώριση των παρακάτω μικροοργανισμών,σύμφωνα με την αλλαγή χρώματος στους αντίστοιχους υποδοχείς:
· Salmonella spp.
· Proteus spp./Providencia spp.
· Pseudomonas spp.
· Listeria spp.
· Staphylococcus aureus
· Escherichia coli
· Bacillus cereus
· Yeasts & Moulds